Twitter schrapt DM limiet van 140 tekens

Twitter zal het limiet van de 140 karakters gaan opheffen voor de privéberichten, zo heeft het bedrijf laten weten in een aankondiging welke is gericht op de ontwikkelaars. Een DM sturen via Twitter wordt binnenkort een stuk makkelijker aangezien het bedrijf het limiet van 150 tekens gaat verwijderen, dit is wel alleen bij de persoonlijke berichten, ook wel DM genoemd. 

Limiet van 10.000 tekens

Vanaf juli kunnen gebruikers een Twitter DM versturen met meer tekens. Het limiet gaat er dan vanaf, zo heeft Twitter vandaag laten weten. Op dit moment is er een limiet op de DM’s aanwezig van 140 karakters. Dat is net zo lang als een normale tweet, vooral bij privé berichten zit dit vaak in de weg. Het nieuwe limiet zal komen te staan op 10.000 tekens, daarmee kan je een flinke tekst versturen via de DM. Google en Facebook bieden gebruikers al veel langer de mogelijkheid om via hun sociale netwerken lange berichten te versturen.

Tweets blijven kort

Uiteraard blijft Twitter het limiet behouden op de Tweets. Deze zal gewoon op 140 tekens blijven staan, met deze beperkt is Twitter groot geworden.

Vorig artikel‘Blackberry komt mogelijk met Android smartphones’
Volgend artikel‘Specificaties Galaxy S6 Edge Plus bekend’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in