Deze sneltoetsen voor je iPhone ken je nog niet

Indien je al enige tijd beschikt over een iPhone, ken je wellicht al een aantal sneltoetsen voor de iPhone, maar er is een zeer groot aanbod met sneltoetsen welke te gebruiken zijn op de iPhone. De sneltoetsen zijn gericht op iOS 8 en onder andere van toepassing op de iPhone 5S en de iPhone 6 
iPhone-6-tips

iPhone sneltoets 1: Ongedaan maken door te schudden

Foutje gemaakt tijdens het typen of het bewerken van een foto? Door het schudden van de iPhone kan je eenvoudig de fout ongedaan maken. Na het schudden vraagt de iPhone zelf of je de actie ongedaan wilt maken.

iPhone sneltoets 2: Apps openen vanaf startscherm

Notificatie ontvangen, maar moet je altijd eerst de iPhone ontgrendelen om deze te lezen? Door de notificatie naar rechts te slepen kan je deze ook zonder ontgrendeling direct openen. Je iPhone opent dan direct de notificatie.

iPhone sneltoets 3: Tikken om te scrollen

Website worden op de iPhone vaak volledig aangepast, waardoor de content smaller wordt maar je wel meer meer scrollen om de volledige website te bekijken, het is daarom soms flink scrollen om de pagina te lezen en ook weer boven te komen. Door het tikken op de balk bovenin je scherm kom je snel weer automatisch terug naar boven.

iPhone sneltoets 4: Snelle screenshots

Ff snel een screenshot maken? via een eenvoudige sneltoets is het mogelijk om deze functie snel uit te voeren. Om een screenshot te maken druk je tegelijkertijd op de sluimerknop en de homeknop, daarna wordt er direct een screenshot gemaakt.

iPhone sneltoets 5: Neem een foto met de volumeknoppen

Niet echt een software matige sneltoets, maar wel een handige functionaliteit. Soms is het lastig om een foto te nemen via het knopje op het scherm,, door de volume + en – knop aan de zijkant van de smartphone kan je snel een foto maken.

iPhone sneltoets 6: Tijdsaanduiding bij een SMS

SMS berichten wie gebruikt ze nog? mocht je ze toch nog gebruiken, je kan eenvoudig de tijdsaanduiding zien bij een sms door het tekstvak naar links te slepen.

iPhone sneltoets 7: Eenvoudig bestanden zoeken

Veel bestanden op de iPhone en ben je het overzicht kwijt. Door vanuit je homescreen naar rechts te swipen verschijnt er een zoekbalk waardoor je de gehele iPhone kunt doorzoeken, dis is geschikt voor alle bestanden.

 

 

 

Vorig artikelHandige tips voor Popcorn Time op iOS, Android en Windows
Volgend artikelEerste Samsung Tizen Z1 één miljoen keer verkocht

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in