iPhone 6S beschikt over zelfde design als iPhone 6

De iPhone 6S zal beschikken over hetzelfde design als de iPhone 6, wel wordt er andere hardware gebruikt voor de smartphone. Apple zal de nieuwe iPhone 6S vermoedelijk gaan uitrusten rond september. 

iphone6s-3

Vandaag zijn er enkele foto’s opgedoken van de nieuwe iPhone 6S behuizing welke qua uiterlijk identiek is aan de iPhone 6.  Dat het niet om een iPhone 6 behuizing gaat blijkt uit foto’s van de binnenkant aangezien er van binnen andere inkepingen zijn gemaakt voor de hardware, hierdoor is het te verwachten dat er andere hardware aanwezig zal zijn.

iphone6s-5

Door de foto’s is het ook duidelijk geworden dat de behuizing ruimte heeft voor slechts een enkele lens. Onlangs verscheen nog het gerucht dat Apple een dubbele lens voor de iPhone 6S camera zou overwegen, maar op de foto’s is daarover niks terug te vinden.

Het was al te verwachten dat de iPhone 6S zo goed als hetzelfde is als de iPhone 6 qua uiterlijk. S modellen van de iPhone staan bekend om interne verbeteringen. Als de berichten kloppen zou de volgende iPhone onder andere over een nieuwe processor, scherm en camera beschikken.

 

Vorig artikelING lanceert mobiel bankieren met stem en vingerafdrukherkenning
Volgend artikelLG komt met goedkope oled-tv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in