Review: Honor 4X smartphone

Behuizing en uiterlijk

De behuizing is uitgevoerd met plastic, ondanks het gebruik van plastic voelt de smartphone degelijk en stevig aan. Qua uiterlijk heeft de smartphone verder weinig bijzondere eigenschappen, zo is het een standaard smartphone met de gebruikelijke knoppen en aansluitingen. Rechts de powerknop en de volumeknoppen, bovenop de 3,5mm-aansluiting, onderop Micro USB en de speaker heeft eveneens een plaatsje onder in de rand gekregen. De camera module op de achterzijde bevind zich helemaal links bovenin de hoek.

Aan de onderzijde van het scherm zijn een aantal capacitieve knoppen aanwezig, deze zijn aanwezig onder het scherm met een duidelijke markering. Wel is het een nadeel dat de capacitieve toetsen niet verlicht zijn, vooral in het donker zijn de toetsen niet altijd goed zichtbaar, overdag zijn er geen problemen met de zichtbaarheid van de knoppen.

Achterzijde

De achterkant de smartphone is verwijderbaar, helaas is het niet mogelijk om de accu te verwijderen aangezien deze is verwerkt in de smartphone. Je moet de achterklep los halen om bij de aansluitingen te komen, zo bevinden zich onder de achterzijde tweemaal een micro SIM aansluiting en een microSD kaart aansluiting, waarmee je de interne opslag van 8GB kan voorzien van een upgrade.

Honor-4X-5

Speakers

De speakers bevinden zich aan de onderzijde van de smartphone. De speaker is voor een smartphone goed, relatief luid. Voor het luisteren van een handsfree gesprek of het bekijken van een filmpje is het prima, voor het aansturen van speakers of een andere oplossing is er gelukkig Bluetooth en een 3,5mm aansluiting te vinden in de smartphone.

Honor-4X-4

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Honor 4X smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit en prestaties
Pagina 5: Software en camera
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Design
8
Betrouwbaarheid
9
Mogelijkheden
8
Software
7
Prijs/ Kwaliteit
9
Vorig artikelSony Xperia C4 nu te koop in Nederland
Volgend artikelNS app toont nu volledige openbaar vervoer
review-honor-4x-smartphoneHonor heeft met de Honor 4X een prima smartphone op de markt gebracht welke verkocht wordt voor een interessant prijs kaartje, voor 200 euro krijg je veel voor je geld. Verder beschikt de smartphone over prima specificaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in