Review: Honor 4X smartphone

Honor is een smartphone merk welke flink in opkomst is in Nederland, Honor is onderdeel van Huawei en richt zich voornamelijk op de budget markt met smartphones welke worden verkocht voor een zeer aantrekkelijk prijs. 

Honor 4X

De Honor 4X smartphone

Met een schermdiagonaal van 5,5-inch valt de Honor in de phablet categorie. De prijs van 199 euro klinkt in ieder geval aantrekkelijk voor een toestel van dit formaat. De honor 4X is een smartphone uit het budget segment, maar wat krijg je voor 200,00 euro? Biedt hij wel genoeg waar voor zijn geld of is het slechts een uitgeklede smartphone met een groot scherm?

Honor-4X-2

Honor heeft al enkele toestellen op de markt gebracht, waaronder de Honor Holly, Honor 3C en de Honor 6 smartphone, de Honor 4X is de vierde smartphone van Honor welke op de Nederlandse markt is uitgebracht.

Met de Honor 4X heb je een behoorlijk robuust toestel in handen. Met een gewicht van ruim 170 gram is het in ieder geval geen lichtgewicht. De Honor 4X beschikt over een plastic behuizing en een plastic achterkant, aan de achterkant is wat extra aandacht besteed aangezien en een prettig voelbaar patroontje aanwezig is, dit zorgt tevens voor extra grip. Een groot voordeel is ook de mogelijkheid van de dual sim functie waardoor je twee sim kaarten kan monteren in de smartphone.

Beschikbaarheid

De Honor 4X is verkrijgbaar bij verschillende online webwinkels en telecom providers voor een bedrag van 200 euro is op dit moment nog niet los verkrijgbaar, indien je beschikt over een invite is het mogelijk om de OnePlus One smartphone te bestellen. De prijs van de smartphone is wel opvallend aangezien het 16GB model verkocht zal worden voor 269 euro terwijl het 64GB model verkocht wordt voor een bedrag van 299 euro.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Honor 4X smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit en prestaties
Pagina 5: Software en camera
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Design
8
Betrouwbaarheid
9
Mogelijkheden
8
Software
7
Prijs/ Kwaliteit
9
Vorig artikelSony Xperia C4 nu te koop in Nederland
Volgend artikelNS app toont nu volledige openbaar vervoer
review-honor-4x-smartphoneHonor heeft met de Honor 4X een prima smartphone op de markt gebracht welke verkocht wordt voor een interessant prijs kaartje, voor 200 euro krijg je veel voor je geld. Verder beschikt de smartphone over prima specificaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in