LG G Pro 3 binnenkort op de markt

De LG Pro 3 moet binnenkort verschijnen op de smartphone markt, het toestel moet de phablet lijn van LG verder aanvullen. De nieuwe smartphone van LG moet eind dit jaar in de winkels liggen, of deze smartphone ook naar Nederland komt is nog onduidelijk. 

De LG G Pro 2

LG heeft op dit moment één phablet lijn welke toch een redelijk succes heeft geboekt met eerdere smartphones, in de phablet lijn zitten onder andere de LG Optimius G Pro en LG G Pro 2 smartphone, nu is de opvolger van de LG G Pro 2 opgedoken, het gaat hierbij om de nieuwe LG G Pro 3.

De smartphone zal beschikken over high-end hardware, waaronder een 6-inch groot QHD scherm, de processor is een Qualcomm Snapdragon 820 in combinatie met 4GB aan RAM. Met deze specs is de smartphone een aardige smartphone.

De camera van de smartphone is waarschijnlijk afkomstig van Sony en schiet plaatjes met een maximale resolutie van 20,7 megapixels. Aan de voorzijde is er een krachtige 8GB camera te vinden, volgens de laatste geruchten wordt de smartphone uiterlijk eind dit jaar op de markt gebracht. De adviesprijs is nog onbekend, maar het zal zeker niet goedkoop zijn, gezien de specificaties van de smartphone.

Vorig artikelBerichten ongelezen markeren binnen Whatsapp mogelijk
Volgend artikeliPhone 6S en 6S Plus behouden 16GB instapmodel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in