Afbeeldingen OnePlus 2 via Chinese toezichthouder opgedoken

Vandaag is de OnePlus 2 smartphone opgedoken via de Chinese keuringsinstantie TENAA. De eerste foto’s tonen dat het toestel sterk op zijn voorganger lijkt. De OnePlus 2 beschikt wel over vele hardware matige verbeteringen. 

Zo beschikt de smartphone over een voorkant met een homeknop welke tevens is voorzien van een vingerafdrukscanner. OnePlus heeft de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner al eerder bekend gemaakt.  Achterop zit een camera met een dubbele LED-flitser en is tevens weer de sandstone achterkant gebruikt voor de OnePlus.

De foto’s komen van TENAA, een Chinese keuringsinstantie die telefoons certificeert voor ze verkocht mogen worden. Net als de OnePlus One smartphone beschikt de opvolger over een 5,5-inch scherm, wel wordt er een hogere resolutie gebruikt, zo beschikt de smartphone over een QHD resolutie van 1440×2560 pixels.

De OnePlus 2 wordt volgende week officieel onthuld, in de nacht van 27 op 28 juli. Al langere tijd heeft de fabrikant verschillende details over de smartphone onthuld.

Vorig artikelHuawei komt met Honor 4A smartphone
Volgend artikelNieuwe Denon receivers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in