OnePlus 2: Reserveringslijst geopend

OnePlus komt deze week met de nieuwe OnePlus 2 smartphone, in eerste instantie zal de smartphone alleen verkocht worden via een speciale uitnodiging, net zoals tijdens de launch van de OnePlus One smartphone. Wel is het systeem aangepast en zullen er meer invites verschijnen. 

Oneplus-5

Vanaf vandaag is de reserveringslijst geopend, hierdoor is het makkelijker om een invite te bemachtigen. De OnePlus 2 gaat verkocht worden via een vernieuwd systeem van uitnodigingen. Ook dit jaar heb je dus weer een invite nodig om het toestel te kopen, wel heeft OnePlus een grotere productiecapaciteit en toestel voorraad, waardoor er meerdere invites in omloop zullen zijn.

Dit jaar is de reserveringslijst nieuw, hier kan de consument een reservering plaatsen voor de smartphone. Indien je beschikt over een code heb je de mogelijkheid om het toestel daadwerkelijk te bestellen via de website, het toestel zal binnen drie weken geleverd worden volgens OnePlus. De reserveringslijst kan je bekijken via de volgende website.

Vorig artikelFlitsmeister app bschikbaar voor Apple Watch
Volgend artikelHuawei toont G8 met vingerscanner in China

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in