OnePlus Two : Dit zijn de afbeeldingen en informatie

De OnePlus wordt vannacht Nederlandse tijd uitgebracht, de smartphone is nu volledig opgedoken in verschillende afbeeldingen. Inmiddels is het meeste van de smartphone al bekend, zo weten we al langere tijd meer informatie over de specificaties en de verwachte prijs. 

OnePlus-2

OnePlus Two
Inmiddels zijn er al enkele details bekend over de smartphone, zo is het bekend dat de smartphone zal beschikken over een USB-C poort en 4GB aan LPDDR4 geheugen, intern is er ook een Qualcomm Snapdragon 810 processor te vinden. De prijs van de smartphone wordt iets duurder, naar verwachting rond de 400 euro.

OnePlus-2-photo2

 

OnePlus-2-photo3

De smartphone zal beschikken over een Snapdragon 810 processor, het gaat hierbij om de nieuwe 2.1 revisie welke minder warmte problemen zou moeten hebben, ook heeft het bedrijf laten weten dat er maatregelen zijn genomen op de warmteproblemen van de chipset. Er zal een nieuw type USB-poort te vinden zijn in de OnePlus 2.Tevens zal OnePlus ook een vingerafdrukscanner gaan gebruiken aan boord, zo heeft het bedrijf officieel laten weten, meer informatie over de vingerafdrukscanner zijn nog niet bekend.

Beschikbaarheid

Het is nog onduidelijk wanneer de smartphone officieel verkocht zal worden, maar het zal zeker niet lang meer duren. Wel wordt de smartphone weer via een invite systeem verkocht.

Vorig artikelMeerkat werkt samen met GoPro
Volgend artikelAndroid Lek maakt kraken smartphone via mms mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in