OnePlus 2: Alles wat je moet weten over de smartphone

De Chinese fabrikant OnePlus heeft vandaag de nieuwe OnePlus 2 smartphone op de markt gebracht, het toestel beschikt over een Snapdragon 810-chipset van Qualcomm, tevens is er een 5,5-inch scherm aanwezig met een Full HD scherm. 

Ten opzichte van de OnePlus One van vorig jaar heeft de fabrikant ondersteuning ingebouwd voor 4g op de in Nederland belangrijke banden 8 en 20, de 900MHz en 800MHz. Hiermee werkt de 4G verbinding ook in Nederland bij alle providers, bovendien is de smartphone voorzien van de dual sim functionaliteit. de OnePlus Two beschikt over een ontwerp wat niet veel afwijkt van de OnePlus One smartphone, zo beschikt de smartphone over een verwisselbare achterkant met meerdere opties voor de covers, zoals Black, Kevlar en hout.

OnePlus_Two

OnePlus zal de smartphone in twee verschillende varianten op de markt brengen, waaronder een 16GB en 64GB variant. De goedkoopste versie heeft een werkgeheugen ter grootte van 3GB en een opslag van 16GB, de duurdere heeft 4GB lpddr4-geheugen met 64GB aan opslag. De smartphone beschikt over een Snapdragon 810 soc, met vier A57- en vier Cortex A53 kernen.

Onder het scherm heeft de smartphone een vingerafdrukscanner waarmee je de smartphone kan ontgrendelen. De camera heeft een maximale resolutie van dertien megapixels, en beschikt over een optische beeldstabilisatie, tevens is er ook een laser autofocus aanwezig. De accu heeft een capaciteit van 3000mAh.

oneplus-2-price-630x315

Vanaf augustus wordt de smartphone geleverd, de goedkoopste versie wordt verkocht voor 339 euro, het 64GB model met 4GB RAM wordt verkocht voor 399 euro. Opnieuw wordt de smartphone verkocht via een invite-systeem.

 

Vorig artikelHTC gaat Desire 626 smartphone uitbrengen in Nederland
Volgend artikelOnePlus One goedkoper door aankondiging OnePlus Two smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in