Motorola komt met betaalbare Moto G en high-end Moto X

Motorola heeft dinsdag een nieuwe generatie betaalbare smartphones uitgebracht, ook heeft het bedrijf de nieuwe Moto X Play en Moto X Style aangekondigd. De Moto G wordt in Nederland verkocht voor een bedrag van 199 euro. 

Moto-G-2015

De Moto G is de nieuwe betaalbare smartphone van Motorola, aangezien deze wordt verkocht voor 199 euro. De Moto X Play krijgt een adviesprijs mee van 379 euro en de X Style zal verkocht worden voor 499,99 euro.

De Moto G is per direct beschikbaar, de de Play wordt in de tweede helft van augustus verkocht, de Plat ligt vanaf september in de winkels. De derde generatie Moto G, het best verkochte smartphonemodel van Motorola, krijgt 8 of 16 GB aan opslagcapaciteit met 1 of 2 GB werkgeheugen.

Het scherm formaat blijft gelijk op 5-inch met een resolutie van 1280×720 pixels. De selfiecamera krijgt wederom de beschikking over een 5 megapixel sensor. Intern beschikt de smartphone van Motorola over een Snapdragon 410 processor van Qualcomm.

De Moto X Play is een van de opvolger van het high-end toestel Moto X. De Play beschikt over een groter 5,5 inch-scherm met een full hd-resolutie.

Vorig artikelWindows 10: Zo kan je het al installeren
Volgend artikel‘Apple Music heeft in totaal 10 miljoen abonnees’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in