Wat we verwachten van de nieuwe iPhone?

De huidige iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn al enige tijd beschikbaar op de markt, de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus worden dit najaar verwacht, vermoedelijk zullen beide nieuwe modellen in september worden aangekondigd. 

iPhone

De opvolgende iPhone modellen zullen vermoedelijk onder de iPhone 6S en iPhone 6S gaan worden verkocht. Uiteraard beschikken de nieuwe iPhones over de nodige verbeteringen zoals een betere camera, meer werkgeheugen en uiteraard een snellere processor.

Je kan de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus voornamelijk zien als update voor de huidige generatie iPhones, nieuwe grote design wijzigingen of functionaliteiten zullen nog niet aanwezig zijn. Sinds de afgelopen lanceringen heeft Apple eens per twee jaar een nieuwe iPhone met volledig nieuw ontwerp op de markt gebracht.

Interne specificaties

De iPhone 6S en iPhone 6 zullen beschikken over een snellere grafische chip en processor. Ook verwachten we dat de camera aan de voorzijde en achterzijde een flinke verbetering zullen krijgen. Qua camera kwaliteit komt de smartphone dichterbij de capaciteit van de Xperia Z3 Plus smartphone, deze smartphone beschikt over een 20,7 megapixel camera met een zeer krachtige lens.

Design

Het design van de nieuwe iPhone 6S blijft naar verwachting grotendeels gelijk aan dat van de iPhone 6 en 6 Plus. Wel komt de kleur roségoud waarschijnlijk beschikbaar.

Een optie wat we wellicht ook zullen zien is de toevoeging van een nieuwe usb-c connector, deze moet de Lightning connector vervangen. De laatste iPhones maken gebruik van een lightning connector, naar verluidt wil Apple deze aansluiting vervangen voor usb-c zoals ook gebruikt bij de nieuwe MacBook. USB C zorgt voor een snellere dataoverdracht en is een stuk kleiner.

 

Vorig artikelWiko brengt Sunset 2 smartphone naar Nederland
Volgend artikelWindows 10 gebruikt de internetverbinding van een ander voor updates

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in