Zo komt je aan een OnePlus 2 smartphone zonder invite

De OnePlus 2 wordt officieel alleen verkocht op basis van het invitesysteem, maar het is uiteraard net zoals vorig jaar mogelijk om via een andere weg aan de smartphone te komen. 

OnePlus-2-photo2

Op dit moment hebben ruim 1,2 miljoen mensen al een reservering geplaatst voor de OnePlus 2 smartphone. Als je nu aansluit op de wachtlijst is de kans zeer klein dat je op 11 augustus zal beschikken over een invite. De wachtlijst wordt netjes op volgorde afgewerkt, dus voordringen is niet mogelijk.

Gelukkig zijn er nog een aantal alternatieven waarbij je snel de OnePlus 2 kan bemachtigen, de OnePlus 2 is ook te reserveren via een aantal Chinese webshops. Gearbest.com is sinds deze week gestart met het aannemen van reserveringen. Tot en met 27 augustus bestel je voor 365,93 euro (16 GB) of 439,50 euro (64 GB) een OnePlus Two. De levering start vervolgens op 7 september, wel zijn de toestellen over algemeen iets duurder bij de Chinese webwinkels, maar er is zeker een goede kans dat je de smartphone sneller kan ontvangen dan via de officiële methode.

Vorig artikelSony Xperia C5 Ultra smartphone gelekt
Volgend artikelUpdate naar Windows 10 niet voor alle Lumia’s?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in