Polaroid Cube krijgt WiFi functionaliteit

De Polaroid Cube actiecamera heeft een aantal nieuwe functies gekregen, aan de buitenkant is er niets te zien van de wijziging, aangezien er op het uiterlijk vrijwel niks is aangepast. De belangrijkste nieuwe functie is de toevoeging van de WiFi functionaliteit. 

Polaroid-Cube

Met de nieuwe WiFi functionaliteit is het mogelijk om snel foto’s en video’s te synchroniseren of te delen. Daarnaast wordt het ook mogelijk om via de Cube+ applicatie de camera op afstand te bedienen via de smartphone.

De Polaroid Cube is een robuuste, 35-mm kubusvormige actie camera in rubberen behuizing. Eentje die volledig recht doet aan de rijke Polaroid cultuur en die appelleert aan een jonger en actiever publiek. De zeer draagbare vorm en het “één-knop” bedieningsontwerp, nodigen je direct uit om de Cube volop te gebruiken. Voor de Cube zijn vele accessoires beschikbaar. De lens welke is gebruikt is een 124 graden groothoeklens. Verder beschikt de Cube over HD ondersteuning in 1080p of 720p formaat, ook heeft de Cube ondersteuning om foto’s te maken met een resolutie van 6 megapixels. Polaroid heeft de Cube uitgerust met 2GB interne opslag wat je eventueel nog kan uitbreiden met een microSD kaart.

Vorig artikelSamsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge goedkoper
Volgend artikel‘Google heeft eigen autobedrijf opgezet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in