Apple gaat slechte camera’s in iPhone 6 Plus gratis vervangen

Apple is gestart met een vervangingsprogramma voor modellen van de iPhone 6 Plus welke kampen met vage foto’s via de achter camera. De slechte camera’s worden gratis vervangen in de iPhone 6 Plus. 

iPhone 6s

Het gaat om modellen uit de iPhone 6 Plus serie welke voornamelijk tussen september 2014 en januari 2015 zijn verkocht. Eigenaars van een iPhone 6 Plus kunnen op de site van het bedrijf hun serienummer invoeren. Dan krijgen zij te zien of hun toestel in aanmerking komt voor vervanging van de camera. Indien dit het geval is wordt de camera gratis vervangen.

Door een probleem met de camera kan het voorkomen dat foto’s er vaag uit zien volgens Apple. Toestellen kunnen voor een reparatie aangeboden worden bij de Apple Store of servicepunt. De reparatie is volledig gratis.

Wat moet je doen?

Heb jij problemen met de camera, vul je serienummer in op de website van Apple. Indien je toestel in aanmerking komt, breng deze naar Apple. Zorgt ervoor dat er een backup is gemaakt en dat bijvoorbeeld een gebroken scherm is opgelost.

Vorig artikel“Popcorn Time gebruikers worden aangepakt”
Volgend artikelHonor 7i: Smartphone met draaibare camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in