Honor komt met Honor 7 smartphone

Honor, het dochtermerk van Huawei heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd voor de Nederlandse markt, het gaat hierbij om de nieuwe Honor 7 smartphone. Vroege kopers van de nieuwe smartphone kunnen de smartphone voordelig in huis halen. 

Honor-7

De Honor 7 werd eind juni al onthuld in China, maar plannen voor de Europese markt waren er nog niet. Die maakte Honor vandaag bekend, op een evenement in Londen. Het nieuwe vlaggenschip van Honor zal vanaf september verkrijgbaar zijn bij verschillende Nederlandse webwinkels waaronder ook via de eigen webshop.

De Honor 7 gaat goed mee met de beste smartphones van het moment, zo heeft de smartphone een 5,2-inch scherm een octa core processor en een 20 megapixel camera aan de achterzijde. Het 5,2-inch scherm is goed voor een resolutie van 1920×1080 pixels. Intern is er een krachtige octa-core processor te vinden met vier cores van 2,2 GHz en vier 1,5 GHz cores.

Beschikbaarheid

Tevens heeft de Honor 7 een interessante prijs meegekregen, de Honor 7 wordt verkocht voor 299,99 euro tot 31 augustus. Daarna zal de prijs iets duurder worden.

Vorig artikelLG presenteert oprolbaar toetsenbord
Volgend artikelAndroid-app Whatsapp krijgt meldingsopties per chat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in