Oud Apple CEO komt met twee goedkope Android smartphones

Voormalig Apple CEO John Sculley heeft een eigen goedkope Android smartphone gelanceerd,het gaat hierbij om de nieuwe goedkope Obi World Phone. Het gaat om de The Obi Worldphone SF1 en nog een goedkoper model.

Obi Worldphone

Sculley is inmiddels alweer een tijd niet meer aanwezig bij Apple. Hij is in 1993 na een aantal mislukte product lancering vertrokken. Nu heeft hij een nieuwe smartphone ontworpen voor Obi, voornamelijk gericht op de goedkopere markt.

De Obi Worldphone SF1 is een 4G telefoon met een 5-inch IPS full-HD scherm. Het bedrijf wil kosten drukken door het gebruik van goedkopere specificaties van onder andere Qualcomm en Sony. De smartphone wordt verkocht onder de naam Worldphone SF1 en zal zich onder andere ook onderscheiden van andere telefoons, het goede nieuws is de verkoop prijs. De smartphone wordt namelijk verkocht voor 199,- dollar.

Het ontwerp van de smartphone is tot stand gekomen vanuit een samenwerking met design studio Ammunition, onder andere bekend van de Beats koptelefoons. Op de website van Obi vind je meer informatie over de smartphones.

Vorig artikelCyanogen OS 12.1 beschikbaar voor OnePlus One
Volgend artikelMijlpaal voor Facebook: één miljard actieve gebruikers op één dag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in