Adviesprijzen en beschikbaarheid Huawei Watch bekend

De Huawei Watch is een tijdje geleden al getoond tijdens het MWC, het gaat hierbij om een smartwatch welke draait op Android Wear. 

Huawei-Watch

Huawei heeft de smartwatch een klassiek uiterlijk meegegeven. Het scherm is 1,4-inch groot en is voorzien van de AMOLED techniek. Bovendien is de resolutie in vergelijking met andere smartwatches redelijk hoog, de resolutie van de Huawei Watch is namelijk 400×400 pixels. Intern is er 4GB aan opslag te vinden.

De verbinding wordt gemaakt via de Bluetooth 4.1 verbinding, Android 4.3 of hoger is vereist voor de smartphone. Intern zijn er verschillende sensoren aanwezig waaronder een gyrosocoop en een hartslagmeter.

Beschikbaarheid Huawei Watch

Huawei zal de watch in een aantal varianten verkopen. De bandjes zijn ook divers; men vindt stalen en lederen exemplaren terug in verschillende kleuren.Vanaf 2 september wordt de smartwatch verkocht en komt er een standaard exemplaar en een gouden exemplaar. De standaard smartwatch krijgt een adviesprijs van 349 USB terwijl het vergulde exemplaar verkocht zal worden voor 799 USD. Voor welke prijs de smartwatch naar Nederland komt is nog onduidelijk.

Vorig artikelXiaomi komt binnenkort met Edge smartphone
Volgend artikelHuawei, Lenovo en Xiaomi leveren malware op smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in