Review: BMW i3

Connected Drive

BMW en Connected Drive, maar wat kan je precies met Connected Drive. Je kan het zien als een functie welke de auto net iets slimmer zal maken. Onder Connected Drive vallen enkele functies waaronder het op de vorige pagina besproken navigatie systeem.

BMW i Remote App

De BMW i Remote App is beschikbaar voor Android en iOS, de app bevat verrassend genoeg nog over redelijk veel functionaliteiten, zo toont deze de actieradius, huidige accu- en laadstatus en eventuele servicemeldingen. En heb je enkele mogelijkheden om de temperatuur op afstand te configureren, of de accu alvast voor te verwarmen.

Charge Control is een functie welke de mogelijkheid geeft om het opladen op afstand te starten of te stoppen.

Website

Naast de app is er ook een website waarop je kan inloggen, de website geeft soortgelijke functionaliteiten. De website geeft inzicht in de auto en heeft de mogelijkheid tot enkele instellingen.

BMW-1

De website waarmee je kan inloggen via persoonlijke gegevens geeft inzicht in de actuele status van de BMW i3, naast de huidige laadstatus, actieradius en de Rex actieradius zijn er ook een aantal instel mogelijkheden te vinden, waaronder de verrektijden voor het laden en klimatiseren van de BMW i3.

BMW-5

Verbruik inzicht 

Een andere opvallende functionaliteit is de inzicht in het verbruik van de BMW i3, hierdoor kan je precies zien hoeveel stroom er wordt gebruikt, en de recuperatie-energie. Ook is de totale elektrische gereden afstand zichtbaar en de maximaal gereden afstand met een lading. De scores worden vergelijken met de community, het test model waar wij in hebben gereden heeft een maximaal gereden afstand met een lading van 136.1 KM.

BMW-7

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review:

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikel‘Google werkt aan aangepaste Play Store voor China’
Volgend artikelGaat Apple de strijd aan met GoPro?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in