YouTube komt binnenkort met gedeelde betaalmuur

YouTube zal binnenkort voor een deel verdwijnen achter een betaalmuur. Alle geruchten wijzen erop dat YouTube dit jaar flink gaat veranderen, Google gaat het roer van de dienst omgooien. 

youtube

Momenteel is het mogelijk om alle content gratis te bekijken op de website. Om de kosten te drukken probeert Google de kosten te dekken door advertenties te tonen in en rond de video’s, maar helaas werkt dit nog niet naar behoren. Er komen abonnementen en voor een belangrijk deel van de content zal je een abonnementen nodig hebben.

De kosten voor Google om YouTube in de lucht te houden zijn veel hoger dan de inkomsten. Dat is momenteel een probleem, en het wordt alleen maar groter, aangezien steeds meer gebruikers een adblocker hebben.

Google gaat met abonnementen werken, zo heeft de dienst al Music Key aangekondigd, hiermee is het mogelijk om onbeperkt muziek video’s te bekijken zonder reclame. Daarnaast is het ook mogelijk om de video offline te bekijken. Verder lijkt het erop dat YouTube ook werkt aan een nieuwe dienst waarmee de content van de belangrijkste YouTube makers is te bekijken.

Vorig artikelSamsung Galaxy Note 5 komt toch naar Europa
Volgend artikelWat is er al bekend over de iPhone 6S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in