Wat is er al bekend over de iPhone 6S

Apple heeft vorige week de uitnodiging verspreid voor een evenement waarop de nieuwe iPhone 6S aangekondigd zal gaan worden. Met de hint “Hey Siri, give us a hint” heeft Apple de keynote aangekondigd. De keynote zal voornamelijk in het teken staan van de nieuwste iPhone 6S en wellicht ook de iPhone 6C 

iPhone-6S

Al langere tijd komen er geruchten over de iPhone 6S naar voren. Ook is er regelmatig bewijsmateriaal opgedoken van de nieuwe onderdelen. Het is zo goed als zeker dat Apple de S versie van de iPhone 6 zal presenteren, het gaat hierbij om een iPhone welke het design zal gaan behouden.

Het is zo goed als zeker dat Apple de Force Touch techniek zal gaan gebruiken in het nieuwe scherm. Het scherm zal daarom ook iets dikker en zwaarder worden. Ook de FaceTime camera zal een update krijgen, op dit moment heeft de camera een resolutie van 1,2 megapixel, de nieuwe sensor wijst erop dat de camera van betere kwaliteit zal zijn.

De camera aan de achterzijde zal nu beschikken over 12 MP in de plaats van de 8MP camera in de iPhone 6. De beeldprocessor zal beschikken over een hogere resolutie, de nieuwe chip zorgt ook voor een 4K video opname. Het is te verwachten dat de iPhone 6S ook een verbeterde chip en RAM module zal gaan krijgen. Het gaat hierbij om de Apple A9 processor en 2GB aan LPDDR4 RAM.

Vorig artikelYouTube komt binnenkort met gedeelde betaalmuur
Volgend artikelSamsung introduceert nieuwe Gear S2 smartwatch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in