Samsung introduceert nieuwe Gear S2 smartwatch

Samsung heeft de nieuwe Gear S2 smartwatch aangekondigd. De smartwatch beschikt over de laatste technieken. De Gear S2 komt beschikbaar in twee modellen: Gear S2 en Gear S2 classic.

Gear-S2

Samsung zal de Gear S2 smartwatch op 3 september presenteren tijdens de IFA 2015 in Berlijn. De Gear S2 komt in twee modellen beschikbaar waaronder de Gear S2 en de Gear S2 classic. De smartwatch beschikt over een rond design en beschikt over twee buttons.

Het ronde 1,2 inch scherm heeft een resolutie van 360 x 360 (302 ppi) is verbeterd ten opzichten van de voorganger. De smartwatch is verder voorzien van het Tizen OS en wordt ondersteund door een 1Ghz dual core processor.

Verkrijgbaarheid Gear S2 smartwatch

De Samsung Gear S2 komt in twee versies. De Samsung Gear S2 heeft een donkergrijze horlogeplaat en -band en de andere een zilveren plaat en witte band. De Samsung Gear S2 classic verschijnt met een zwarte plaat en een leren band.

Op 3 september worden de Samsung Gear S2 en Gear S2 classic voor het eerst officieel getoond op de Gear S2 Showcase, die plaatsvindt in Tempodrom Berlijn.

Vorig artikelWat is er al bekend over de iPhone 6S
Volgend artikelGeschiedenis van het Google-logo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in