Nieuwe Nexus 5 en Nexus 6 op 29 september

De volgende generatie Nexus smartphone wordt zeer waarschijnlijk eind deze maand onthuld. Het gaat hierbij om de LG Nexus 5 en de Huawei Nexus 6, beide smartphones zouden mogelijk om 29 september onthuld worden in San Francisco. 

Android-Lolliepop

Zowel de LG Nexus 5 (2015) als de Huawei Nexus 6 zullen op 29 september officieel onthuld worden, zo heeft Cnet uit enkele bronnen opgenomen. Beide toestellen worden gepresenteerd tijdens een evenement. Het is ook waarschijnlijk dat de smartphone zal draaien op Android 6.0.

Het lijkt erop dat Google dit jaar met twee smartphones zal komen in de Nexus serie. Google zou zowel met LG als Huawei samenwerken voor nieuwe Nexus-smartphones. Tevens zijn het de eerste smartphones welke draaien op Android 6.0.

Nexus 5

De Nexus 5 zal waarschijnlijk beschikken over een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Het toestel draait op een Snapdragon 808 processor. De Nexus 6 moet de opvolger worden van de Motorola variant. Het toestel zou een 5,7 inch scherm hebben met resolutie van 1440×2560 pixels. Huawei zal waarschijnlijk een HiSilicon chipset gaan gebruiken.

 

Vorig artikelIntel introduceert nieuwe energiezuinige laptopchip
Volgend artikelGigaset komt met eerste smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in