Gigaset komt met eerste smartphones

Gigaset het bedrijf achter de bekende DECT telefoons gaat zich ook begeven op de smartphonemarkt. Het Duitse bedrijf hoopt met drie modellen zich te onderscheiden van zijn concurrenten. Gigaset was voornamelijk populair met de DECT telefoons. 

Gigaset

De Duitse firma wil ook richting de smartphonemarkt. Op de IFA heeft het bedrijf een aantal smartphones op de markt gebracht in de ME serie, het gaat hierbij om de Gigaset ME, Gigaset ME Pure en Gigaset ME Pro.

Alle smartphones beschikken over Android 5.1 Lollipop en beschikken over een FHD display van 1920×1080 pixels. De behuizingen zijn gemaakt van hoogwaardig metaal. De ME Pure is de meest budget vriendelijke variant in de serie met een Snapdragon 615 processor met 2 GB werkgeheugen.

De Gigaset ME, daarentegen, heeft onder de motorkap de Snapdragon 810 van Qualcomm welke wordt ondersteund door 3GB aan RAM en 32GB interne opslag. Het meest high-end model is de ME Pro welke beschikt over een 20 megapixelcamera en een 4000Mah accu, ook is er een scherm van 5,5-inch aanwezig.

Beschikbaarheid

De Gigaset ME-serie is vanaf het najaar te koop in Nederland. De Gigaset ME zal 349 euro kosten, de Gigaset ME Pure zo’n 469 euro terwijl de Gigaset ME Pro voor 549 euro verkocht zal worden.

Vorig artikelNieuwe Nexus 5 en Nexus 6 op 29 september
Volgend artikelHuawei Mate S: High-end smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in