Apple gaat Siri verbeteren met VocallQ

Apple gaat Siri flink verbeteren, dit wordt mogelijk gemaakt door een nieuwe overname. Apple heeft het bedrijf VocallQ overgenomen, dit bedrijf is gericht op virtuele spraaktechnologie. Apple zal de techniek vooral gaan gebruiken voor Siri. 

Siri

Apple heeft niet laten weten wat de achterliggende reden is van de overname, het gaat om een klein bedrijf, hierdoor is er niet veel informatie naar uiten gebracht. Met de technologie van VocalIQ kun je persoonlijke gesprekken voeren, bijvoorbeeld in de auto.

Goed voor de Apple Car

Al langere tijd gaan er geruchten dat Apple bezig is met een eigen Appel Car, steeds vaker verschijnen er overnames gericht op deze groep welke wel degelijk zijn gericht op de toekomstige Apple Car, met de techniek van VocallQ is het mogelijk om handsfree de media te bedienen in de auto, de assistent is op een slimme manier aanwezig. De startup is gespecialiseerd in het herkennen van natuurlijke taal, het bedrijf heeft een zelflerende systeem ontwikkeld, wat is gebaseerd op tien jaar onderzoek. VocallQ was in het verleden vaak erg kritisch over Siri.

Vorig artikelAsustor introduceert nieuwe AS10 serie
Volgend artikelSynology router half november naar Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in