‘Reserveren iPhone 6S (Plus) vandaag vanaf 06:00 mogelijk’

Naar verwachting is het vandaag mogelijk om de iPhone 6S via de online Apple Store te reserveren. De afgelopen dagen was een 404-error te zien, om aan te geven dat de pagina niet bestond, de pagina is inmiddels  online maar het reserveren is nog niet mogelijk. 

iphone6s-gallery2-2015-833x571

De pagina is online te vinden in de broncode staat vermeld dat de reserveringen rond 6:00 zullen beginnen. Afhankelijk van het tijds schema kan dit ook eerder zijn.

De reserveringspagina is te vinden op; De pagina is hier te vinden: https://reserve.cdn-apple.com/NL/nl_NL/reserve/iPhone/availability

Vorig jaar begon de verkoop vlak voor middernacht vijf dagen van te voren, nu is het ook precies vijf dagen voor de verkoop. In Duitsland en Frankrijk gingen de reserveringen om 9:01 van start.

Met het reserveren is het mogelijk om met een Apple ID een tijdslot in te plannen, hierdoor is het mogelijk om op 9 oktober de iPhone bij een Apple Store in Amsterdam, Den Haag of Haarlem op te halen, je hoeft vooraf nog niet te betalen, het gaat alleen om een reservering.

Vorig artikelPhilips Hue-bridge ondersteunt Apple HomeKit
Volgend artikelMicrosoft onthult nieuwe Surface Pro 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in