Rose gouden iPhone 6s blijkt enorm populair


Apple heeft de iPhone 6S en iPhone 6S Plus in een aantal varianten op de markt gebracht, waaronder de versies zoals ook bekend bij de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, maar er is een nieuwe kleur aanwezig, namelijk de Roségouden variant, en de nieuwe kleur blijkt enorm populair. 

iPhone-6S

Apple komt regelmatig met een aantal nieuwe kleuren, zo kreeg de iPhone 5S een nieuw goud exemplaar, welke het snelst uitverkocht was tijdens de pre-order. Ook de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus blijken enorm populair in de roségouden variant.

Apple introduceerde in 2013 de kleur goud in het assortiment. Voor een korte tijd was het gouden exemplaar een statussymbool voor de iPhone, waarbij mensen wilden laten zien dat ze het nieuwste van het nieuwste kunnen betalen, omdat je aan de kleur eenvoudig kan zien dat het gaat om de nieuwste iPhone. Het verschil tussen de iPhone 6 en iPhone 6S is vooral te zien bij de roségouden variant, aangezien er op uiterlijk gebied verder geen verschillen zijn.

Volgens KGI’s Ming-Chi Kuo is 30 tot 40 procent van de pre-orders een Roségouden variant van de iPhone 6S Plus.

Bestelling Verenigde Staten:

Ook in de Verenigde Staten waar de iPhone 6S eerder in de verkoop ging is ook te zien dat de iPhone 6S Plus en iPhone 6S populair zijn in de roségouden variant, de iPhone 6S met 64GB en 128GB opslag raakte als eerste uitverkocht. Op dit moment van schrijven is er in de Verenigde Staten een levertijd van 3 tot 4 weken. De iPhone 6S Plus heeft momenteel een langere levertijd in vergelijking met de iPhone 6S.

Bestellen in Nederland:

In Nederland is het mogelijk om de iPhone 6S en iPhone 6S te bestellen via enkele webwinkels, bij Apple is de smartphone in de pre-order zo goed als uitverkocht. Via Studentmobiel.nl en Gsmwijzer.nl is het nog mogelijk om de iPhone 6S en iPhone 6S Plus te bestellen. .

 

Vorig artikel‘Apple komt volgende week met nieuwe 21,5-inch iMac’
Volgend artikelLenovo Zuk Z1 waardige iPhone 6S Plus concurrent?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in