Prijs Galaxy View tablet online verschenen

De Galaxy View van Samsung wordt geen gewone tablet, de tablet beschikt namelijk over een groot 18,4-inch scherm en bevat een handvat om deze mee te dragen. 

Galaxy-View

Vandaag is er meer informatie verschenen over de tablet, zo beschikt de tablet over een scherm van 18,4 en wordt de adviesprijs vastgesteld op 599 dollar. Samsung heeft de tablet modelnummer SM-T670 meegegeven. Intern is er een Exynos 7580 octacore processor te vinden welke draait op een kloksnelheid van 1,6Ghz. Intern is er 2GB aan RAM te vinden en 32GB aan opslagcapaciteit.

Specificaties Galaxy View

Verder heeft de tablet 2GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. Dit opslaggeheugen is uitbreidbaar via een micro sd-kaartje tot 128GB. De Galaxy View heeft volgens deze webshop ook ondersteuning voor een simkaart en kan gebruik maken van 4G LTE-netwerken. Aan de voorzijde is er een camera te vinden van 2,1 megapixel. Aan de achterzijde is er geen camera aanwezig. Intern is er ook een accu te vinden met een capaciteit van 5700mAh, wel heeft de tablet een zeer groot scherm wat natuurlijk ook zeer veel stroom verbruikt in de praktijk.

 

Vorig artikelNieuwe Apple TV vanaf maandag verkrijgbaar
Volgend artikelBlackberry Priv: Is de smartphone te duur?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in