Review: Honor 7 smartphone

Behuizing en uiterlijk

De smartphone van Honor beschikt over een volledig metalen behuizing, dankzij de dunne bezels rondom het scherm voelt de smartphone zeer degelijk, met 157 gram is de smartphone wel wat zwaarder in vergelijking met de gemiddelde smartphone. Het aluminium design valt zeer goed in de hand en er is voldoende grip. De achterkant bevat een vingerafdrukscanner welke tot vijf vingers kan registreren. Wel is het in het begin even wennen dat er een vingerafdrukscanner aan de achterzijde aanwezig is, maar na een tijdje is dit in de praktijk zeer handig, in de meeste gevallen werkt de vingerafdrukscanner aan de achterzijde snel en zonder problemen.

Honor-7-2

Qua design heeft de smartphone veel weg van de kleinere Huawei Ascend Mate 7 smartphone. De geslepen randjes aan de behuizing zien er goed uit en voelen prettig aan, rondom de smartphone zijn er een aantal aansluitingen en knoppen te vinden, waaronder de smart knop welke Honor de naam; Smart Key heeft meegegeven. Met deze knop is het eenvoudig om extra functionaliteiten te configureren waardoor je snel toegang kan krijgen tot bepaalde functionaliteiten of apps.

Honor-7-7

De Honor 7 gaat niet de strijd aan in de race voor de dunste smartphone, de Honor 7 is in totaal 8,5mm dik, in vergelijking met de Huawei P8 2mm dikker. Toch is het een fijne smartphone in de hand, dit komt vooral door de ronde behuizing en het design welke volledig is voorzien van metaal, alleen aan de bovenzijde en onderzijde is er een deel voorzien van plastic, dit is gedaan om het bereik te verbeteren.

Honor-7-4

Aan de onderzijde van de smartphone is er een microUSB poort te vinden, aan de rechterzijde zijn de power en volume knop te vinden.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Honor 7 smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Prestaties en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Design
9
Betrouwbaarheid
9
Mogelijkheden
8
Software
7
Prijs/ Kwaliteit
9
Vorig artikelGrand Prix van Abu Dhabi live op Ziggo Sport
Volgend artikelCyber Monday bij Everbuying: Flinke korting op smartphones en tablets
review-honor-7-smartphoneDe Honor 7 is een krachtige smartphone welke wordt verkocht voor een zeer interessante adviesprijs. Zeker voor 350 euro krijg je veel voor je geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in