‘Samsung kondigt Galaxy S7 op 21 februari aan’

Samsung zal de nieuwe Galaxy S7 naar alle verwachtingen op 21 februari op de markt brengen, het toestel zal goedkoper worden in vergelijking met de Galaxy S6 smartphone. Samsung zou volgens de laatste geruchten de smartphone eerder lanceren in vergelijking met de voorgaande jaren, het gaat hierbij volgens bronnen om 21 februari. 

Galaxy S7

De Galaxy S7 lijkt eerder te verschijnen, dit ligt niet aan de planning van Samsung maar wel het evenement waarop Samsung de smartphone zal presenteren. De Zuid-Koreaanse gigant doet namelijk graag een aankondiging tijdens of op de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona. Deze beurs staat dit jaar eerder gepland en start naar alle verwachting op 22 februari.

Intern gebruikt Samsung voor de smartphone naar alle geruchten een Snapdragon 820 chipset, ook is het mogelijk dat Samsung de nieuwe Exynos 8 8890 Soc gaat gebruiken voor de smartphone. Samsung zou de smartphone goedkoper maken om zo de strijd met de concurrentie aan te kunnen. Volgens analisten zou de prijsdaling ten opzichte van de Galaxy S6 (699 euro) op 10% uitkomen.

Vorig artikelFacebook gaat mogelijk Snapchat achterna
Volgend artikelSynology komt met nieuwe DiskStation D716+

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in