Krijgen deze Samsung smartphones de Android 6.0 update?

Samsung heeft tot dusver nog maar weinig vrijgegeven over welke smartphones op welk termijn de nieuwe update zullen ontvangen naar de nieuwste versie van Android. Vandaag is er een afbeelding verschenen met daarin meer informatie en een overzicht van welke smartphones zullen worden bijgewerkt naar het nieuwere OS. 

samsung-marshmallow-update-lijst

Volgens de lijst krijgen de nieuwste toestellen van Samsung de eerste update naar Android 6.0, dit is vergelijkbaar met de uitrol van voorgaande Android versies. In december krijgen de Galxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus de update naar het nieuwere OS. De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge krijgen pas in januari de update volgens de lijst.

In februari krijgt de Galaxy Note 4 de update naar het Android 6.0 OS, de datum voor de Galaxy S5 is nog niet bekend, dit is ook van toepassing voor de Galaxy Alpha smartphone van Samsung.

Fase twee is vooral gericht op de midrange toestellen van Samsung, het gaat hierbij vooral op de Galaxy A-serie en de E-serie van Samsung, ook voor deze smartphone is er nog geen datum bekend. Wanneer er vanuit Samsung meer informatie beschikbaar komt over de update is nog onduidelijk.

Vorig artikelWhatsApp ondersteunt 3D Touch Peek and Pop voor iPhone 6S
Volgend artikelNieuwe TomTom app geeft waarschuwing voor flitsers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in