Cube iWork11: Goedkope Windows 10 Tablet PC

De Cube iWork11 is een goedkope tablet welke beschikt over een scherm van 11,6-inch. Intern is er een Intel Cherry Trail Z8300 chipset aanwezig, het gaat hierbij om een Quad Core 64-bit processor welke draait op een snelheid van 1,44Ghz. 

Cube_iwork_11_6_

De Intel Cherry Trail Z8300, beter bekend als de Intel Atom X5-Z8300 maakt het mogelijk om de processor te gebruiken op een maximale snelheid van 1.84Ghz. Er wordt gebruik gemaakt van de 14m, process technologie. Het scherm van 10,6-inch heeft een resolutie van 1920×1080 pixels.

Intern is er tevens een verbeterde GPU chip te vinden, het gaat hierbij om de Intel HD Graphic Gen8 processor, deze processor is vooral gericht op de videokwaliteiten en beschikt over behoorlijke prestaties. Het geheel beschikt verder over 4GB aan RAM en 64GB interne ROM, wat je eventueel kan uitbreiden via een microSD Kaart.

Cube iWork 11

De Cube iWork 11 is een tablet pc, welke beschikt over een volwaardig toetsenbord. De Cube beschikt over een touchscreen scherm en wordt geleverd met een stylus, het gaat niet zomaar om een Stylus, het is een gevoelige Wacom pen met 1024 drukpunten, hiermee is het ideaal om de Cube iWork 11 te gebruiken voor grafische mogelijkheden.

De Stylus is te gebruiken met verschillende functies, zo is de stylus te gebruiken in vier modus, denk hierbij aan een PC mode, Tablet mode en een drawing mode. Omdat het toetsenbord verwijderbaar is, kan je de iWork 11 ook gebruiken als tablet. Met Windows 10 is de tablet daarvoor ideaal geschikt.

Zoals wellicht al verwacht kan je alle gebruikelijke instellingen terugvinden op de tablet, denk hierbij aan Wifi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 en USB ondersteuning.

Cube-iWork-11

Windows 10

De iWork 11 beschikt over een volwaardige versie van Windows 10, hierdoor is de tablet perfect te gebruiken onder de verschillende omstandigheden, alle mogelijkheden worden volledig ondersteund door Windows 10.

Met de HDMI output welke aanwezig is, kan je eenvoudig het beeld streamen van Windows 10 naar HDMI apparaten.

Beschikbaarheid

Qua specificaties zit het wel goed, ook de prijs is zeer goed te noemen. Op dit moment wordt de iWork 11 via Gearbest.com verkocht voor een bedrag van €273.03, hiervoor ontvang je de complete iWork 11 tablet inclusief toetsenbord en Windows 10. De tablet bestellen, dat kan via de productpagina van Gearbest.com

Vorig artikel‘China krijgt volgend jaar Google Play’
Volgend artikelStoring KPN nog niet volledig opgelost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in