Xiaomi presenteert Redmi Note 3 met metalen behuizing

Xiaomi heeft vandaag een aantal nieuwe producten aangekondigd, waaronder de nieuwe Xiaomi Redmi note 3 smartphone. Het gaat hierbij om een Android smartphone met een volledig metalen behuizing. 

redmi note 3

De smartphone moet de Xiaomi Redmi Note 2 opvolger welke drie maanden geleden op de markt verscheen, vrij snel komt de opvolger op de markt. Qua specificaties kennen de twee dan ook veel overeenkomsten, wel beschikt het nieuwe model over een metalen behuizing en een aantal interne aanpassingen.

De Redmi Note 3 is voorzien van een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Intern is er een MediaTek Helio X10 octa-core processor te vinden in combinatie met 2 of 3GB aan RAM. Het model met 2 GB RAM beschikt over 16 GB opslaggeheugen terwijl het duurdere model met 3 GB RAM in combinatie met 32GB opslag.

De Xiaomi Redmi Note 3 is een goedkope smartphone welke wordt verkocht voor een bedrag van 132 euro, hiervoor krijg je het 16GB exemplaar, de duurdere variant beschikt over 32GB aan opslag en 3GB aan RAM,deze wordt verkocht voor 161 euro.

Vorig artikelXiaomi komt met goedkope Mi Pad 2 tablet
Volgend artikelSimpel introduceert abonnementen met gratis bellen en sms’en

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in