Gearbest Black Friday & Cyber Monday: Flinke kortingen

Black Friday staat weer op de planning. Ook bij Gearbest staat Black Friday in het teken van het grootste evenement van het jaar, het gaat hierbij om Black Friday en Cyber Monday. Tijdens dit evenement zijn er vele acties. Haal daarom het beste toestel met korting bij Gearbest tijdens de Black Friday en Cyber Monday acties. Meer informatie over de artikelen?, zie onderstaand artikel. 

Gearbest-Black-Friday

Bij Gearbest zijn er vele acties betreft Black Friday & Cyber Monday, in Nederland is dit evenement niet zo groot, voor Chinese webwinkels één van de grootste evenement in het jaar. Zeker op gebied van technologie zijn er veel scherpe prijzen te vinden op de website, in verschillende categorieën, zo is het mogelijk om goedkoop een smartphone te bemachtigen of een tablet van bijvoorbeeld Xiaomi. Als voorbeeld; De Xiaomi RedMi Note 2 zal verkocht worden voor een bedrag van slechts 79,99 dollar ( beperkte voorraad).

Het Black Friday evenement bij Gearbest loopt van 26 november tot 27 november, de Cyber Monday start op maandag 30 november. Al eerder korting? Dat kan om deel te nemen aan de acties bij Gearbest waardoor je de beschikking krijgt over een kortingsbon voor populaire producten.

Black Friday: interessante smartphone en tablet aanbiedingen

Tijdens de acties zijn er een aantal smartphones welke zeer goedkoop worden aangeboden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de OnePlus Two smartphone, Xiaomi RedMi Note 2 en de Lenovo K3 Note K50. Ook de UIefone Paris wordt voor een zeer aantrekkelijk bedrag verkocht, deze prijzen van de smartphone zijn:

  • OnePlus Two 4G: $379,99 (beperkte voorraad van 200 items )
  • Xiaomi RedMi Note 2 $32GB 4G: 159,99 (beperkte voorraad van 240 items )
  • Lenovo K3 Note K50: $144,99 (beperkte voorraad van 100 items )
  • UIefone Paris 4G: $119,99 (beperkte voorraad van 200 items )
Dit is slechts een gedeelte van het aanbod, bekijk de overige smartphones en tablets op de actiepagina van Gearbest. 

Black Friday: Interessante computer & netwerk producten

Naast de smartphone en tablets is het aanbod van Gearbest groter. Zo zijn er vele producten te vinden in de categorie; computers en netwerk. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld de EasyCast Display Dongle, dit apparaat kan je vergelijken met de Chromecast van Google, tijdens de actie wordt de Easycast verkocht voor een bedrag van $9,99.

1433724818320-P-2709908

MXIII G TV BOX: Op dit moment geen smart-tv? De MXIII TV box maakt van je TV een multimedia apparaat, het is eenvoudig in gebruik en draait op Android 5.1, daarnaast is er Android 5.1 te vinden en beschikt het apparaat over HDMI en de gebruikelijke aansluitingen zoals USB.  Tijdens de actie wordt het apparaat verkocht voor $57,89.

MXIII - G TV

Opzoek naar de overige producten in de categorië; netwerk en computer? Bezoek de actiepagina van Gearbest.

Ontvang een actie coupon:

Naast de standaard korting zijn er nog een aantal aanbiedingen en kortingscode’s te vinden, het enige wat je moet doen is de actie delen op Facebook om zo de kortingscode te claimen. Je moet er wel snel bij zijn, alleen de eerste 20 bezoekers welke een coupon gebruiken krijgen de korting. De actie start op 27 november 17:00 UTC. Onderstaand een impressie van de vele producten, voor meer producten bekijk de actiepagina van Gearbest.

Xiaomi RedMi Note 2;

De Xiaomi Redmi Note 2 is tijdens de coupon actie verkrijgbaar voor een bedrag van $79,99. Normaal gesproken wordt de smartphone verkocht voor $175,13.

Coupon-Gearbest

Naast de aangepaste prijs en de flinke korting heeft Gearbest ook een aantal acties, waaronder het; Lucky Draw Event, hiermee kan je smartphones en tablets winnen voor een bedrag van 0,01 dollarcent. Interesse in de actie? Bekijk de website van Gearbest.

 

Vorig artikelSimpel introduceert abonnementen met gratis bellen en sms’en
Volgend artikelT-Mobile verhoogt 4G-snelheid abonnementen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in