T-Mobile verhoogt 4G-snelheid abonnementen

T-Mobile heeft de snelheid van het 4G netwerk voor de klanten voorzien van een upgrade, ook klanten met de goedkopere abonnementen krijgen geheel kosteloos de upgrade naar de nieuwe snelheid. 

T-Mobile-4G-LTE

Klanten van het T-Mobile netwerk kunnen per direct profiteren van een hogere snelheid, het gaat hierbij om een snelheid welke aanwezig is op het 4G netwerk. De maximale downloadsnelheid wordt 120 Mbps, wel gaat het om een theoretische maximum snelheid, in de praktijk zal er een netwerksnelheid behaald worden van 37,5 Mbps, zo heeft T-Mobile laten weten. De maximale uploadsnelheid wordt 50 Mbps.

De gebruikers krijgen een sms’je als de verhoging acties is op het abonnement. Het is niet de eerste keer dat T-Mobile de snelheid heeft verhoogt, vorige maand is de snelheid van klanten ook al verhoogt voor klanten met een databundel van 5 of 10GB.

Het 4G-netwerk van T-Mobile is sinds eind oktober landelijk dekkend. Volgens een onafhankelijk onderzoek heeft T-Mobile het snelste netwerk van Nederland in vergelijking met onder andere KPN en Vodafone.

Vorig artikelGearbest Black Friday & Cyber Monday: Flinke kortingen
Volgend artikelMicrosoft stopt met uitrol Windows 10 update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in