Microsoft Lumia 950 en 950 XL te koop in Nederland

Goed nieuws voor de gebruikers welke interesse hebben in de nieuwe Lumia 950 of Lumia 950 XL smartphone, de nieuwe smartphones zijn per direct in Nederland beschikbaar bij een groot aantal webwinkels, dat is eerder dan verwacht. 

lumia950-header

Hoewel Microsoft eerder nog sprak van een Nederlandse Lumia 950 en Lumia 950 XL release begin december, lijkt deze datum naar voren te zijn geschoven, een aantal grote Nederlandse webwinkels hebben de smartphone inmiddels osp voorraad, indien je vandaag de nieuwe smartphone zal bestellen heb je deze vaak morgen nog in huis.

De nieuwe Lumia 950 is de nieuwste smartphone van Microsoft met Windows 10 als OS. Met een Continuum Dock is het mogelijk om de smartphone te koppelen aan de desktop interface, hierdoor kan je Windows 10 ook als desktop interface gebruiken. De smartphone heeft een 5,2-inch QHD scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels, intern is er een Snapdragon 808 processor te vinden met 3GB aan werkgeheugen. Het XL model heeft een groter scherm met een formaat van 5,7-inch, dit scherm is goed voor een resolutie van 1440×2560 pixels.

Daarnaast zet Microsoft sterk in op de 20-megapixelcamera die achterop zit. Deze is voorzien van een Carl Zeiss-lens, en kan 4K-video’s opnemen. Ook is er optische beeldstabilisatie te vinden.

Vorig artikelMicrosoft stopt met uitrol Windows 10 update
Volgend artikelSony verkoopt 30,2 miljoen PlayStation 4-consoles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in