Telegram komt met update voor groepsgesprek tot 1000 mensen

Telegram heeft een nieuwe update toegevoegd waarbij er een aantal nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd aan de applicatie, het gaat hierbij om een update welke het mogelijk maakt om groepsgesprekken te starten tot 1000 mensen. 

Telegram

De app Telegram wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten. Met de nieuwe update is het mogelijk om een groepsgesprek te starten met maximaal 1000 mensen. Telegram staat nog steeds als app in de achtergrond, in Nederland wordt vooral Whatsapp gebruikt als messenger applicatie voor de smartphone. De simpele reden hiervoor is dat veel vrienden en kennissen ook nog steeds deze messenger-app gebruikten

Toch heeft Telegram vele tientallen miljoenen gebruikers. De laatste update brengt naast de grotere groepsgesprekken ook de mogelijkheid om een admin toe te wijzen in een chatgroep, deze gebruiker kan verschillende functies aanpassen of de naam ervan. Ook is het voor de admin mogelijk om gebruikers te verwijderen uit de groep. Chatten in groepen tot en met 200 man was al mogelijk met Telegram, maar deze capaciteit is nu uitgebreid tot 1000 mensen.

Vorig artikelHoe werkt het data met Sim Only nou precies?
Volgend artikelNieuwe Raspberry Pi Zero kost 5 dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in