Ecoo E04: Krachtige Android 5.1 smartphone

De Ecoo E04 is een krachtige Android 5.1 smartphone welke de beschikking heeft over een 5,5-inch scherm, het gaat hierbij om een exemplaar welke is voorzien van 3GB aan RAM en 16GB interne ROM opslag wat je kan uitbreiden via een microSD kaart. 

Ecoo E04

De Ecoo E04 is een smartphone welke de beschikking heeft over een Mediatek chip, het gaat hierbij om de Mediatek MTK6753 processor, dit is een chipset welke de beschikking heeft over een 64-bit Octa Core processor welke draait op een snelheid van 1,3Ghz. De GPU is een Mali T720 exemplaar.

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 16 megapixel camera te vinden in combinatie met een 8 megapixel front camera, verder ontbreken ook de standaard functionaliteiten niet zoals Bluetooth, GPS en WiFi. Ook heeft de smartphone ondersteuning voor Dual Sim en 4G.

4G LTE

Intern is er een 4G LTE chip te vinden, deze chip heeft ondersteuning voor meerdere 4G netwerken,  het gaat hierbij onder andere om Rel.9, Cat 4 FDD en HSPA+, uiteraard wordt ook het GSM netwerk ondersteund, Met 4G is er een snelheid mogelijk tot 150 mbps.

Design

Aan de voorzijde van de smartphone is er een vingerprintscanner te vinden, deze staat bekend om de snelle ontgrendeling, volgens de specificaties is het mogelijk in 0,1 seconden. Het design is uitgevoerd met een metalen rand en beschikt over een structuur waardoor er redelijk veel grip in de hand is, de bezel rondom de smartphone is met 2,5mm zeer dun.

Intern is er een 2500mAh accu te vinden welke het geheel van stroom moet voorzien. Android 5.1 is het standaard OS, Android 5.1 is vrij standaard uitgerust zonder extra interface.

Zeker voor het geld is de Ecoo E04 een prima smartphone met uitstekende specificaties.

Beschikbaarheid

De smartphone is beschikbaar bij onder andere Everbuying.net. De smartphone is te bestellen voor een bedrag van $129.89 met de kortingscode; EBE04. Bestellen kan via de productpagina van Everbuying.net.

Vorig artikelHuawei Mate 8: Groot scherm, gigantische accu
Volgend artikelOntwikkelingen bij cameramerk Leica

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in