Ontwikkelingen bij cameramerk Leica

Leica staat momenteel hoog in de markt als het gaat om fotografie, voor zowel consumenten als de professionals heeft Leica een zeer ruim aanbod met verschillende camera’s. Op dit moment zijn er enkele ontwikkelingen bij het cameramerk Leica. 

Leica

Leica richt de ontwikkelingen vooral op de eisen van de gebruikers, zo heeft de Leica camera de hoogste kwaliteit en zijn er essentiële functies aanwezig voor een gebruiksvriendelijke bediening.

Nieuwe camera:

Twee weken geleden heeft Leica onder andere de nieuwe Leica M Typ 262 op de markt gebracht, het gaat hierbij om een goedkopere variant van de M Typ 240. De nieuwe Leica M Typ 262 wordt verkocht voor een bedrag van 5500 euro, in vergelijking met de M Typ 240 is dit goedkoper.

e nieuwe Leica M Typ 262 beschikt over een fullframe cmos sensor met een resolutie van 24 megapixel, maar de behuizing is wel iets anders. Het uiterlijk lijkt meer op de oudere Leica M9.

Het grootste verschil met de oudere M Typ 240 is dat de Typ 262 geen liveview heeft, er is wel een scherm aanwezig, maar om de foto’s te kaderen moet de meetzoeker gebruikt worden, ook ontbreekt de filmfunctie. De Leica is 1000 euro goedkoper dan de adviesprijs van de Leica M Typ 240.

Ontwikkelingen

De nieuwe Leica M Typ 262 is zeker niet de enige camera van de afgelopen tijd, ook in het goedkopere segment heeft Leica camera’s, het gaat hierbij onder andere om de Leica D-Lux solid gray. Dit model is een stijlvol alternatief op het zeer populaire standaard model.

Alle ontwikkelingen zijn bij Leica gericht op de eisen van de gebruiker

De technische specificaties van de Leica D-Lux ‘solid gray’ zijn identiek aan die van het standaard model, wel heeft de behuizing een ander kleurtje gekregen. Zeker met de duurdere camera’s van Leica heeft de D-Lux een interessante prijs, de camera wordt namelijk verkocht voor een advies bedrag van 1090,00 euro. De camera’s van Leica zijn onder andere te koop bij Cameratools.

Vorig artikelEcoo E04: Krachtige Android 5.1 smartphone
Volgend artikelSony gaat streamen games vanaf PS4 naar Windows en Mac mogelijk maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in