‘Samsung Galaxy A9 op 1 december gelanceerd’

De Samsung Galaxy A9 komt naar verwachting op 1 december uit. De smartphone zal rond deze datum volgens bronnen verschijnen in Iran, of de smartphone ook naar Nederland komt is nog onduidelijk. 

Galaxy-A9-Pro-635x455Het was al een tijdje bekend dat Samsung werkt aan een nieuwe smartphone, de Galaxy A9 smartphone zal volgens de geruchten beschikken over een Snapdragon 620 chipset in combinatie met 3GB aan RAM en 32GB interne opslag capaciteit.

De smartphone beschikt ook over een microSD kaartslot waarmee het mogelijk is om de smartphone ook op te laden. Foto’s en video’s worden gemaakt met de aanwezige 16 megapixel camera op de achterkant of de 5 megapixel selfiecamera. Het scherm heeft een Full HD resolutie meegekregen en is 5,5-inch groot.

Daarmee is de smartphone zeker qua specificaties een prima smartphone op papier. De behuizing van de smartphone is een strakke behuizing met metaal.

Naar Nederland?

Wanneer de smartphone verkocht zal worden in Nederland is nog onduidelijk, al is het te verwachten dat de smartphone wel gewoon in Nederland verkocht zal worden.

Vorig artikelLi-Fi: 100 keer sneller dan WiFi
Volgend artikelcCloud: Popcorn Time voor TV zenders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in