Instagram voor Android binnenkort geschikt voor meerdere gebruikers

Instagram is begonnen met de uitrol van een nieuwe Android app. Met de app is er ondersteuning aanwezig voor meerdere accounts in de officiële app. Vooralsnog is de nieuwe update alleen toegankelijk voor bèta testers. 

Instagram

De optie om meerdere accounts te gebruiken is één van de meestgevraagde features bij Instagram. Met de nieuwe functie is het mogelijk om in dezelfde app meerdere accounts te configureren welke je kan openen en kan beheren. Het kan gaan om accounts en bijvoorbeeld zakelijke interesses.

Gebruikers welke gebruik maken van de bétaversies kunnen de functionaliteit gebruiken. Wel moet je goed zoeken naar de instellingen aangezien de functionaliteit aanwezig is in het instellingenmenu onder de optie; afmelden.

Bètaversie

Het lijkt er op dat het gebruik van de bètaversie van Instagram een vereiste is om meerdere accounts te kunnen gebruiken in de Instagram-app. Dit wil niet zeggen dat deze functie gelijk actief is, Instagram heeft een aantal gebruikers toegang gegeven tot deze functionaliteit.

Vorig artikel‘iPhone 7 krijgt geen 3,5mm audio aansluiting’
Volgend artikelWebsites NPO en NOS offline door DDoS aanval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in