Ulefone Be Touch 3: Interessante aanbieding

De UIefone Be Touch 3 is een zeer goede keus, op dit moment is er een interessante actie aanwezig bij de website Everbuying.net. Via de website is het eenvoudig om de UIefone Be Touch 3 met korting te bemachtigen. Bekijk de actie op de website van Everbuying. 

De smartphone beschikt over een 5,5-inch scherm en draait op Android 5.1.  Intern is er een Mediatek MT6753 chipset te vinden, het gaat hierbij om een Octa Core exemplaar. De MediaTek CPU wordt bijgestaan door een Mali-T720 GPU en 3GB aan RAM.

Ulefone-Be-Touch-3-4G

Het 5,5-inch scherm van de Ulefone Be Touch 3 beschikt over een resolutie van 1920×1080 pixels en is voorzien van de Gorilla Glass 3 techniek. Intern is er 16GB aan opslagcapaciteit beschikbaar wat je kan uitbreiden tot 64GB. Ook beschikt de smartphone over 4G ondersteuning en is er een dual sim functionaliteit te vinden.

Qua software beschikt de smartphone over Android 5.1, het gaat hierbij om Android 5.1 welke is voorzien van de uLauncher.

Design

Het frame van de smartphone is zeer licht, en van metaal, rondom zijn de bezels vrij dun, hierdoor is de 5,5-inch smartphone vrij compact. Aan de voorzijde van de smartphone is er een vingerafdrukscanner te vinden. Het scherm van de smartphone heeft een gebogen ronding, qua design heft de smartphone wat weg van de iPhone 6S.

Camera

Op papier zit het met de camera wel goed, er is een F1.8 13 megapixel camera gebruikt, het gaat hierbij om de IMX214 Sony sensor. Volgens de specificaties is de focus mogelijk binnen 0.3 seconden.

Quick charge

Een andere toffe functionaliteit is de Quick Charge techniek, hiermee is het mogelijk om de smartphone in 15 minuten tot 35 procent op te laden.

Bestellen

Via de website van everbuying is het mogelijk om de smartphone te bestellen. Het gaat hierbij om een beperkte aanbieding, 100 exemplaren worden er verkocht voor een bedrag van 139,99 dollar. Van 2 december tot 8 december is er ook een actie actief waarmee je de smartphone kan bestellen voor een bedrag van 99,99 dollar. Om deel te nemen aan de actie moet je deze pagina delen op je Facebook account. Dit kan tussen 2 december en 8 december vanaf 09:00 UTC, .

Op 2 december is de actie geldig voor de Be Touch 3 smartphone welke wordt verkocht voor een bedrag van 139,99. Bestellen kan op 2 december via deze pagina.

Vorig artikelKPN en Tele2 geven abonnees gratis mobiele data in december
Volgend artikelOnePlus komt met ‘Sandstone’ cover voor iPhone 6s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in