Review: BMW i8

Exterieur

Een knappe prestatie; om het concept model qua uiterlijk zo te behouden. Dat zal zeker niet eenvoudig zijn geweest, aangezien er aparte vormen aanwezig zijn. Ook is het materiaal gebruik niet standaard te noemen,  kortom een zeer opvallende en sportieve wagen. Het materiaal gebruik is van aluminium, carbon en thermokunstof.

BMW-i8-design

Het exterieur van de auto is voorzien van allerlei extra functionaliteiten, zo zijn er vleugeldeuren aanwezig. De kampioenskleur voor groene technologieën is – licht verwarrend – blauw, en er lopen neon-azuurblauwe kleuren over de buitenkant en door het interieur, deze accenten zijn zichtbaar in het gehele design van de auto.

BMW-i8-2

DSC_0381 (Copy)

Schuin van achter oogt de toegepaste aerodynamica het meest imponerend. Ook vanachter het stuurwiel is het design opvallend. Foto’s zeggen meer dat woorden:

BMW-i8-3

Afbeeldingen:

Het opladen van de accu gaat via de zijkant, dit kan via zowel via 220v en een oplaadpaal. Instappen is even wennen, dit komt vooral door de hoge dorpel. Nu de algemene details van de BMW i8 zijn besproken gaan wij aan de slag met de technologie van de BMW i8.

BMW-i8-ext2

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review:

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelSamsung Gear S2-update brengt vele nieuwe opties
Volgend artikelGalaxy S7 krijgt zelfde design als Galaxy S6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in