Samsung werkt aan Galaxy S7 met 6-inch scherm

Samsung werkt momenteel aan een versie van de Galaxy S7, het gaat hierbij om een variant met een scherm van 6-inch. Het is inmiddels al duidelijk dat Samsung werkt aan meerdere varianten van de Galaxy S7 smartphone. 

Galaxy-S6-Edge

Net als bij de Galaxy S6 zou Samsung bij de lancering twee versies van de Galaxy S7 aan willen bieden, één met dezelfde grootte als die van de S6 en een grotere variant met een scherm van 6-inch.

Al langere tijd gaan er geruchten rond van de nieuwe Galaxy S7 smartphone, zo is het inmiddels duidelijk dat Samsung een zelfontwikkelde Exynos chipset zal gebruiken.

Zelfde design als Galaxy S6:

Korea Times weet te melden dat het design van de Galaxy S6 ook gebruikt zal worden bij de Galaxy S7 smartphone. Er zullen wel flinke veranderingen aanwezig zijn, maar niet op het uiterlijk. Voornamelijk zal Samsung wijzigingen toepassen in de interne elementen, zo komt er een snellere processor, beter scherm en een verbeterde camera.

Inmiddels is er al het nodige duidelijk over de specificaties van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Zo krijgen beiden smartphones een Exynos 8890 processor. Deze chipset is door Samsung zelf ontworpen en heeft vier krachtige cores. Het gaat hierbij volgens bronnen om de meest krachtige processor.

Verder wordt er ook gesproken over een behuizing van magnesium en een verbeterde camera aan de achterzijde van de smartphone. Ook komt er mogelijk weer een microSD aansluiting in de smartphone.

Vorig artikelDropbox stopt met mailapp Mailbox en fotoapp Carousel
Volgend artikelApple brengt smart battery case op de markt voor iPhone 6 en iPhone 6S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in