Wiko Fever: Glow in the Dark smartphone

De Wiko Fever is een smartphone welke beschikt over een aantal unieke functionaliteiten, zo heeft de smartphone een behuizing met een glow-in-the dark behuizing, waardoor deze oplicht in het donker. 

Wiko_Fever

De smartphone van Wiko is een tijdje geleden op de markt gebracht, maar is onlangs beter verkrijgbaar via de Nederlandse webshops. De smartphone beschikt over prima hardware, waaronder een 5,2-inch Full HD IPS display met een 5 megapixel camera. Aan de voorzijde is er een 5 megapixel selfiecamera te vinden terwijl er aan de achterzijde een 13 megapixel camera is te vinden.

Wiko heeft de Wiko Fever voorzien van een 1,3Ghz octa core processor met 3GB aan RAM. Al met al zeker geen slechte specificaties.

Wiko Fever 4G

Wiko is een Franse fabrikant welke regelmatig redelijke mid-range smartphones op de markt uitbrengt. Het gaat hierbij om smartphones welke worden verkocht voor een intressante prijs. De Wiko Fever is een van deze smartphones, aangezien de Wiko Pever smartphone een adviesprijs heeft van 199,00 euro.

Vorig artikel‘T-Mobile Polen lekt toestelplannen voor 2016’
Volgend artikelUpdate: Apple Watch OS 2.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in