BlackBerry Priv smartphone te koop in Nederland

De BlackBerry Priv smartphone is vanaf deze week in Nederland te koop, het is de eerste Android smartphone van Blackberry welke beschikt over een QWERTY toetsenbord. Fysieke QWERTY telefoons met Android zijn nauwelijks nog te vinden. De BlackBerry Priv beschikt zowel over een touchscreen als QWERTY toetsenbord. 

blackberrypriv

Blackberry Priv smartphone

De Priv is inmiddels verkrijgbaar bij verschillende grote Nederlandse webwinkels. Het toestel wordt enkel verkocht in het zwart en heeft een nogal forse adviesprijs van 800 euro, de adviesprijs is aan de hoge kant, vooral voor Blackberry welke een matig jaar achter de rug heeft.

Qua specificaties kan de Priv goed mee met andere high-end smartphones. Het toestel beschikt over een 5,4 inch scherm met een QHD-resolutie van 1440×2560 pixels. Intern is er een Snapdragon 808 te vinden van Qualcomm in combinatie met een 1,8Ghz Hexa Core processor en 3GB aan werkgeheugen.

De smartphone is qua design opvallend, er zijn nog maar weinig smartphones op de markt welke beschikken over een fysiek toetsenbord en een touchscreen. Vooral zakelijke gebruikers die vaak langere teksten typen op hun smartphones is dat zeer prettig, aangezien je hiermee sneller kan typen.

Vorig artikelFoto’s tonen nieuwe HTC One X9 smartphone
Volgend artikelIs Popcorn Time nog te gebruiken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in