Afbeeldingen vermoedelijke Xiaomi Mi5 opgedoken

Er zijn render afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Xiaomi Mi5 smartphone. Het toestel is momenteel nog niet door de fabrikant aangekondigd, maar het zal zeker niet lang meer duren voordat de smartphone op de markt zal verschijnen. 

De Xiaomi Mi 5 zal volgens de laatste geruchten beschikken over een 5,2-inch scherm met een Snapdragon 820 processor. De afbeeldingen zijn verschenen op het Chinese sociale netwerk Weibo.

Alhoewel de echtheid van het getoonde toestel daardoor moeilijk kan worden geverifieerd, is het design van de smartphones wel eerder opgedoken in een afbeelding welke recent verscheen. Volgens de afbeeldingen zal Xiaomi de smartphone uitbrengen in verschillende kleur varianten, waaronder zwart, roze, zilver en goud.

Xiaomi Mi5 smartphone:

Volgens de laatste geruchten zal de smartphone beschikken over een Snapdragon 820-soc van Qualcomm, het scherm zal een diagonaal krijgen van 5,2-inch. Intern zou er 4GB aan RAM te vinden zijn, de opslagcapaciteit zal 16GB of 64GB bedragen. Aan de achterzijde is er een 16 megapixel camera te vinden, terwijl er aan de voorzijde een 8 megapixel camera is te vinden. De prijs van de Xiami Mi5 zou onder de 400 euro komen te liggen.

Vorig artikelFitnessarmband Fitbit populair kerstcadeau
Volgend artikelIKEA Matcha: Puzzelgame met IKEA meubels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in