Live Foto’s op Android: Met deze app is het mogelijk

Met de komst van de 3D touch techniek voor de iPhone 6S zijn er ook een aantal nieuwe functionaliteiten bijgekomen, onder andere op gebied van de camera. De Live Foto’s techniek voor de iPhone maakt het mogelijk om foto’s live te creëren. 

iPhone-6S-Live

Live foto’s op Android?

Vooralsnog is de 3D touch techniek alleen beschikbaar voor de iPhone 6S, maar op Android is het ook mogelijk om live foto’s te maken. Live Foto’s op Android? zo doe je dat:

Op dit moment zijn er een aantal apps op de markt waarmee je eenvoudig bewegende foto’s kan maken. Een van de betere apps voor Android is de Camera MX app.

Camera MX:

Camera MX is een gratis applicatie voor Android welke al langere tijd beschikbaar is. Sinds kort is de app ook geschikt voor de live foto’s. Qua functionaliteiten is de Camera MX app vergelijkbaar met de Live Photo functionaliteit van Apple.

Er zijn momenteel nog een aantal apps op de markt waarmee het mogelijk is om live foto’s op Android te maken. Maar wij vinden de Camera MX veruit een van de betere op de markt. De app kan je gratis downloaden in de Google Play Store.

Via: Androidplanet

Vorig artikelSamsung Gear S2 smartwatch: Nu ook in het Roségoud- en platinum
Volgend artikelMicrosoft stopt met ondersteuning voor Internet Explorer 8, 9 en 10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in