Ben verhoogt 4G downloadsnelheid naar 75 Mbit/s

Goed nieuws voor de Ben klanten, de provider heeft de downloadsnelheid fors verhoogd. Klanten krijgen drie keer zo snel internet, opvallend is dat klanten hiervoor niet hoeven te betalen. De verhoging is voor alle klanten van toepassing met een abonnement. 

ben-logo

Gratis verhoging bij Ben naar 75 Mbit/s

Over een korte periode is de maximale downloadsnelheid van Ben 75 Mbit/s. Dat is een verdriedubbeling ten opzichten van de vorige downloadsnelheid. De snelheid welke op dit moment maximaal gebruikt kan worden is 25 Mbit/s. Volgens Ben zal de exacte update snel uitgerold worden, naar verwachting zal dit binnen enkele weken gebeuren.

Bestaande klanten krijgen gratis de verhoging zonder ervoor te hoeven betalen. Daarmee is de provider op dit moment één van de snelste sim-only providers op gebied van internet, er zijn nog maar een aantal aanbieders welke snelheden van 150 mbps aanbieden. Ben maakt gebruik van het 4G netwerk van T-Mobile, dit netwerk is op dit moment landelijk, waardoor er ook een goed bereik mogelijk is. Opzoek naar een nieuw abonnement, bekijk dan de simonly vergelijker. Uiteraard is het via de vergelijker ook mogelijk om een simonly abonnement te bestellen.

Vorig artikelQNAP TS-563 Review: Topper voor de zakelijke markt
Volgend artikelIs Li-Fi de opvolger van WiFi?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in