Xiaomi Redmi 3 smartphone gepresenteerd

De Xiaomi Redmi 3 is vandaag gepresenteerde door Xiaomi, het gaat hierbij om een midrange smartphone welke beschikt over midrange specificaties en een aluminium design. 

Redmi-3

Xiaomi is zeker geen onbekende op de smartphone markt, zo heeft het bedrijf een flink aanbod qua smartphones. De Redmi 3 is een midranger welke wordt verkocht voor een low-budget prijs. Door de goedkopere adviesprijs en de interessante specificaties weet Xiaomi zich te onderscheiden in vergelijking met de grotere bedrijven in de smartphone-industrie.

Xiaomi-Redmi-3

Het toestel heeft de beschikking over een 5-inch HD scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Intern is er een Qualcomm Snapdragon 616 octacoreprocessor te vinden welke is geklokt op een snelheid van 1,5Ghz. Deze wordt ondersteund door 2GB aan werkgeheugen. Verder beschikt de smartphone over 16GB interne opslag wat je eventueel via een microSD kaart later nog kan uitbreiden.

Zeker gezien de  adviesprijs zijn de specificaties opvallend, zo beschikt de smartphone over een 4100mAh. Ook heeft de smartphone en unibody design, de smartphone is verkrijgbaar in de kleuren: Zilver, Grijs en Goud. Aan de achterzijde is er een 13 megapixel camera te vinden terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel exemplaar aanwezig is.

Xiaomi Redmi naar Nederland?

Of de goedkope smartphone ook naar Nederland zal komen is vooralsnog onbekend, in China wordt de smartphone verkocht voor omgerekend 96 euro.

Vorig artikelDesktopversie Facebook Messenger op komst voor de Mac
Volgend artikelHTC gaat zich volledig richten op virtual reality en wearables

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in